Dostava je besplatna. Minimalnu količinu za narudžbu te dostupne gradove provjeri ovdje

NAGRADNI NATJEČAJ ZA KONOBARE

Dragi svi, produžujemo nagradni natječaj do 15.6.2019. te će glavne nagrade biti podijeljene nakon 15.6. Nastavite prijavljivati prodaju Karlovačkog 0,33L i osvajajte vrijedne nagrade.

 

Dragi svi, produžujemo nagradni natječaj do 15.6.2019. te će glavne nagrade biti podijeljene nakon 15.6. Nastavite prijavljivati prodaju Karlovačkog 0,33L i osvajajte vrijedne nagrade.

 

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU?

Za sve konobare koji su već sudjelovali u nagradnim natječajima Karlovačkog piva s aplikacijom HAPPY HOUR – otvorite aplikaciju i ažurirajte je. U rubrici „nagradne igre“ (ikona – poklon paketić) pojavit će vam se nagradni natječaj.

Za sve nove konobare i one koji su koristili pa obrisali aplikaciju – na mobilni telefon besplatno skinite aplikaciju HAPPY HOUR (ikona žuti smajlić). Registrirajte se tako da unesete svoje podatke i jedinstveni kod koji ćete dobiti od svojeg prodajnog predstavnika Heineken Hrvatska.

Nakon što se registrirate, putem aplikacije uslikajte izdani račun na kojem se vidi da je prodana minimalno jedna KARLOVAČKO BOCA 0,33L te upišite broj prodanih boca s računa. Upisane i prodane boce se putem računa automatski zbrajaju i u svakom trenutku možete vidjeti svoj status.


NAGRADE:

Na kraju nagradnog natječaja proglasit će se dobitnici koji su za vrijeme trajanja natječaja osvojili najviše bodova prijavom najvećeg broja KARLOVAČKO BOCA 0,33L (1 boca = 1 bod) putem računa.

Pedeset konobara koji skupe najveći broj bodova do 15.5. osvajaju Lenovo tab 4 tablet, uz uvjet da su prešli prag od 500 bodova.

Svaki tjedan podijelit ćemo 5 kartona piva (Karlovačko 0,5L limenke). To će osvojiti konobari koji su skupili najviše bodova u određenom tjednu od ponedjeljka 00:01 do nedjelje 23:59 sati.

Službena Rang lista najboljih konobara biti će objavljena na www.karlovacko.hr, a detaljna pravila nagradnog natječaja pronađite na ovim linkovima: PRAVILA, PRODULJENJE NATJEČAJA.

Nagradni natječaj traje od 15.03.2019 do 15.06.2019.