Dostava je besplatna. Minimalnu količinu za narudžbu te dostupne gradove provjeri ovdje

MEĐU SVOJIMA

 

Mi nismo nacija, nego obitelj.

Mi nismo 4 milijuna Hrvata, nego tvoja 4 najbolja prijatelja.

 

Karlovačko vjeruje da bi čovjek trebao biti prihvaćen onakvim kakav zaista jest, jer to je jedini način da istinski krenemo naprijed. Samo s bliskim ljudima možemo biti svoji i tek tada možemo reći da smo „među svojima“.

Zato Karlovačko u novoj platformi prikazuje životne situacije na osobnoj razini, na razini prijatelja, obitelji i manjih zajednica. Ne slavimo naciju, nego obitelj. Ne pričamo velike, već prave ljudske priče, s kojima se svi mi prije ili kasnije susrećemo u životu.

Jednu takvu ljudsku priču prikazuje i novi TV spot u kojem pratimo gradskog mladića koji zajedno sa svojom djevojkom ide na selo kako bi upoznao njezinu obitelj. Tamo ga očekuju situacije koje nije očekivao i u njima se ne snalazi baš najbolje. No obitelj ga na kraju prihvaća baš takvim kakav je.

Novi TV spot za Karlovačko režirao je Niall McCormick, Englez koji već 20 godina živi u Zagrebu. Dobitnik je BAFTE za najbolji film, najvažnije filmske nagrade nakon Oscara i Zlatnog Globusa. Uz to, bio je nominiran za BAFTU za najbolju komediju.

Glazbu potpisuje Tamara Obrovac, jedna od najsvestranijih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ona je pjevačica, alt-saksofonistica, flautistica, autorica tekstova i skladateljica. U njezinom glazbenom izrazu prisutni su utjecaji istarske narodne glazbe i dijalekta. Tamara uz međunarodne koncertne aktivnosti sklada glazbu za kazalište, film i balet.

Uživajte uz Karlovačko i uvijek budite MEĐU SVOJIMA!